Програма відеокурсу "Таро і стосунки" Відеокурс записаний українською мовою. Тривалість відеокурсу: 12,5 годин Значення карт я даю по позиціях: загальне значення, характеристика/перспектива стосункiв, що людина думає про партнера (партнерку), що відчуває, як поводиться. Чи є ймовірність нового знайомства для любовних стосунків. Також даю загальне значення карт та ймовірність нового кохання у перевернутому положенні, але, оскільки діапазон значень перевернутих карт значно ширший і дуже сильно залежить від контексту, то по позиціях думок, почуттів та поведінки даю приклади окремих карт, а не всіх, щоб дати загальне уявлення про них. Такі карти краще вивчати на конкретних прикладах з практики, які я даю у другій частині відеокурсу. Курс складається з двох частин. І ЧАСТИНА - 6,5 годин - Старші Аркани - Масті жезлів, чаш, мечів та пентаклів від Туза до десятки ІІ ЧАСТИНА - 6 годин - Карти Двору. Особливості рангів та мастей - Карти Двору масті жезлів, чаш, мечів та пентаклів від Пажа до Короля - Карти долі та кармічних стосунків - Карти невірності та зради - Карти одруження та розлучення - Карти, що вказують на негатив - Рекомендації щодо тлумачення розкладів РОЗКЛАДИ - "Вокзал для двох" (модифікована версія) - "Вокзал для двох"-2: коли багато карт Двору - "Який партнер мені потрібен"? Розклад на картах Двору - "Вибір з двох партнерів" - "Любовний трикутник" - "Рівняння з трьома невідомими" - "Експрес-розклад на нове кохання" - "Аналіз самотності" - "Розклад на нещодавнє знайомство" Спойлер: Перевод Программа видеокурса "Таро и отношения" Видеокурс записан на украинском языке. Продолжительность видеокурса: 12,5 часовЗначение карт я даю по позициям: общее значение, характеристика/перспектива отношений, что человек думает о партнере (партнерше), что чувствует, как себя ведет. Есть ли возможность нового знакомства для любовных отношений. Также даю общее значение карт и вероятность новой любви в перевернутом положении, но поскольку диапазон значений перевернутых карт значительно шире и очень сильно зависит от контекста, то по позициям мыслей, чувств и поведения даю примеры отдельных карт, а не всех, чтобы дать общее представление о них. Такие карты лучше изучать на конкретных примерах практики, которые я даю во второй части видеокурса. Курс состоит из двух частей. І ЧАСТЬ - 6,5 часов - Старшие Арканы - Масти жезлов, чаш, мечей и пентаклов от Туза до десятки ІІ ЧАСТЬ - 6 часов - Карты Двора. Особенности рангов и мастей - Карты Двора масти жезлов, чаш, мечей и пентаклов от Пажа до Короля - Карты судьбы и кармических отношений - Карты неверности и измены - Карты женитьбы и развода - Карты, указывающие на негатив - Рекомендации по толкованию расписаний Расписания - "Вокзал для двоих" (модифицированная версия) - "Вокзал для двоих"-2: когда много карт Двора - "Какой партнер мне нужен"? Расписание на картах Двора - "Выбор из двух партнеров" - "Любовный треугольник" - "Уравнение с тремя неизвестными" - "Экспресс-расписание на новую любовь" - "Анализ одиночества" - "Расписание на недавнее знакомство" Видеокурс "Таро и отношения" на украинском языке